Пламен напусна Мюзик Айдъл със сълзи на очи. Снимка: mp3.bg
fallback
Тежко отпадане за Пламен. Може би най-тежкото в Мюзик Айдъл досега. Май наистина момчето може повече, но така е с риалити шоутата у нас. Печелят тризначки, печелят пепеляшки, въобще май всичко може да спечели.

Е, Пламен беше безкрайно отегчен или поне така изглеждаше, на сутринта, след напускането. Явно не му понесе излизането толкова рано. Няма как, но ще свикне с мястото си в клуба на отпадналите от Мюзик Айдъл. 19-годишният Пламен всъщност е първият фаворит, който напуска шоуто, така че има защо да е разочарован.

Едно поне е сигурно - няма да пее поп фолк. Дори Глория да му се примоли на колене или поне така твърди.

Вижте какви ги е вършил, върши и ще върши.

Снощи, след като се разбра, че напускаш Мюзик Айдъл, ти се усъмни във вота и каза, че е нереален. Защо смяташ така?

Казах го, защото изобщо не очакваш, че ще изляза. Смятах, че можех да продължа още доста. Тогава емоцията надделя и казах просто това, което ми беше в главата, това, което мисля.

Това е нещо нормално и може би не съм единственият който би реагирал така. Оказа се, че в България се случват и такива работи, хората решават и странни неща.

Ще провериш ли гласовете които си получил, ти имаш това право?

Любопитно ми е, да. Мога да ги погледна.

Доста силна конкуренция остана накрая. Кой заслужаваше да си тръгне преди теб? Не знам. Всички са добри, всеки си може по различен начин, всеки може по своему. Не мога да кажа, че някой е по-лош от мен. Всичко зависи от зрителите. Важното е аз да се представя добре. Но дори да се представя добре, както стана в понеделник, пак може да си тръгна. Стефан го чувстваше като доста сериозна конкуренция. Какви са ти отношенията с него? Абсолютно приятелски, като с всички останали. Коя от мацките в шоуто ти хареса най-много? Деница. Тя рано си тръгна, което не трябваше да става. Тя е толкова готина, толкова лъчезарна, страхтотно изглежда, има визия, има качества, които могат да я направят много популярна. Все пак аз съм убеден, че тя ще стане популярна, въпреки че напусна първа. Ти стана любимец на Глория, смяташ ли да я поканиш за един дует? Не е изключено, но дуетът ще бие повече към поп, отколкото към поп фолк. Тя надали би имала нещо против. И аз така мисля, но по-скоро бих поканил Мария Илиева за дует. Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback